Η Μαρίνα Λεμεσού χρυσός χορηγός του 14ου ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού

O 14ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού περήφανα ανακοινώνει τη στήριξη της Μαρίνας Λεμεσού, ως χρυσού χορηγού, στη διοργάνωση!

Το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του νησιού είναι και πάλι εδώ, περιμένοντας χιλιάδες δρομείς το διήμερο 19 και 20 Μαρτίου 2022, και επιστρέφει με την πολύτιμη συνδρομή της Μαρίνας Λεμεσού, η οποία είναι χρυσός χορηγός του 14ου ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού. Η μεγαλύτερη αθλητική γιορτή στην Κύπρο επιστρέφει δυναμικά, μετά τη διετή απουσία της λόγω της πανδημίας, και έχει στο πλευρό της τη Μαρίνα Λεμεσού!

Η Μαρίνα Λεμεσού στηρίζει ως χρυσός χορηγός τον 14ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού που διαδίδει το μήνυμα της άθλησης, του “ευ αγωνίζεσθαι” και του υγιεινού τρόπου ζωής. 

 

Η Μαρίνα Λεμεσού

 

Η Μαρίνα Λεμεσού είναι ένα πρωτοποριακό και μεγαλεπήβολο Έργο, το οποίο αναβαθμίζει και εμπλουτίζει τόσο την υποδομή του ναυτικού τουρισμού όσο και του τουριστικού προϊόντος, ανοίγοντας παράλληλα νέες προοπτικές, όχι μόνο για τη Λεμεσό, αλλά και για όλη την Κύπρο. Συνδυάζει οικιστικές και εμπορικές αναπτύξεις με 650 θέσεις ελλιμενισμού για σκάφη αναψυχής από 8μ μέχρι 110μ. Με πολυτελή διαμερίσματα και επαύλεις πάνω στη θάλασσα με ιδιωτικές θέσεις ελλιμενισμού ή άμεση πρόσβαση στην παραλία, προσφέρει επίσης υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και διευκολύνσεις, μια ευρεία γκάμα καφεστιατορίων και καταστημάτων, σπα και γυμναστήριο, χώρο επιδιόρθωσης και επισκευής σκαφών, σταθμό καυσίμων, ελικοδρόμιο, πολιτιστικό κέντρο και χώρο στάθμευσης για 750 αυτοκίνητα.

 

Συγκεντρώνοντας πλεονεκτήματα που αφορούν το συνδυασμό ποικίλων δραστηριοτήτων πάνω στη θάλασσα, το μεγάλο εύρος προσφερόμενων αναβαθμισμένων υπηρεσιών, τις άρτιες εγκαταστάσεις, την απρόσκοπτη και εντυπωσιακή θέα στη Μεσόγειο, τα υψηλά επίπεδα ασφάλειας και την αρχιτεκτονική υψηλού αισθητικού επιπέδου, αναμφίβολα η Μαρίνα Λεμεσού αποτελεί ένα Έργο ορόσημο για το νησί. Επίσης, η τοποθεσία της στο νότιο σημείο της καρδιάς της Λεμεσού, δίπλα στο παλιό λιμάνι και πολύ κοντά στο ιστορικό κέντρο της πόλης με σημείο αναφοράς το Μεσαιωνικό Κάστρο, την καθιστά μοναδικό πόλο έλξης και ένα ξεχωριστό οικιστικό, ψυχαγωγικό και εμπορικό προορισμό για ντόπιους αλλά και για επισκέπτες από όλο τον κόσμο.

 

14ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού

 

Ο 14ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού αναμένει να φιλοξενήσει χιλιάδες δρομείς από την Κύπρο και το εξωτερικό το διήμερο, 19 και 20 Μαρτίου 2022. Επιφυλάσσει ένα έντονο αγωνιστικό πρόγραμμα με 6 διαφορετικές διαδρομές, κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και επιδόσεις. 

 

Το Σάββατο 19 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο Primetel Εταιρικός δρόμος 5ΧΛΜ που δίνει την ευκαιρία σε ομάδες και εταιρείες από όλη τη Κύπρο να δοκιμάσουν τα όρια τους.  Την ίδια ημέρα εκατοντάδες παιδιά, όπως σε κάθε διοργάνωση, ανυπομονούν για τη συμμετοχή τους στον Andrey & Julia Dashin’s Foundation Youth Race 1ΧΛΜ. Την Κυριακή 20 Μαρτίου θα διεξαχθούν οι αγωνιστικοί δρόμοι της διοργάνωσης που δοκιμάζουν τις αντοχές των δρομέων και προσελκύουν αθλητές υψηλού επιπέδου από όλο τον κόσμο. Πέραν του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Δρόμου 42 ΧΛΜ, διεξάγεται ο Muskita Ημιμαραθώνιος Δρόμος 21 ΧΛΜ, ο Petrolina 10ΧΛΜ «Δρόμος Ενέργειας» και ο Medochemie Ατομικός Δρόμος 5ΧΛΜ.

 

Η κοινωνική προσφορά του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού είναι αξιοσημείωτη, καθώς από το 2018 έχουν στηριχθεί περισσότερες από 40 φιλανθρωπικές οργανώσεις με περισσότερες από 60.000 ευρώ.