Τηλεοπτική κάλυψη του 14ου ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού από τον ΑΝΤ1

O 14ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού περήφανα ανακοινώνει τη συμφωνία του με τον ΑΝΤ1 για την τηλεοπτική κάλυψη της σπουδαίας διοργάνωσης για μία ακόμη χρονιά. Στηρίζοντας τις αξίες και τα ιδεώδη του αθλητισμού, ο ΑΝΤ1 θα είναι και φέτος Χορηγός Επικοινωνίας του 14ου ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 και την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022.

Ο ΑΝΤ1 θα βρεθεί στην καρδιά του Μαραθωνίου και σε έναν παράλληλο… τηλεοπτικό Μαραθώνιο, θα καταγράψει λεπτό προς λεπτό το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του νησιού, προβάλλοντας εικόνες από τα σημεία της εκκίνησης, των διαδρομών κατά μήκος του παραλιακού μετώπου της Λεμεσού, του τερματισμού και της πανηγυρικής τελετής απονομής των μεταλλίων στους νικητές.

Με διαρκή κάλυψη, σχόλια, δηλώσεις και πανοραμικά πλάνα από τις προσπάθειες των χιλιάδων δρομέων από την Κύπρο και το εξωτερικό και με την πολύτιμη συνδρομή του έμπειρου δημοσιογραφικού επιτελείου και τεχνικού προσωπικού του ΑΝΤ1, η κορυφαία αθλητική διοργάνωση της θα βρίσκεται για δύο ημέρες ζωντανά στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Με συνεχείς συνδέσεις ο ΑΝΤ1 θα σας μεταφέρει τον παλμό της μεγάλης γιορτής, βάζοντας στο κλίμα και όλους όσοι δεν μπορούν να λάβουν μέρος στον 14ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού. Ακόμη κι αυτοί θα μπορούν να συμμετάσχουν στη μεγάλη φιέστα μέσα από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες και την πληρέστερη κάλυψη του ΑΝΤ1.

Παράλληλα, μέσα από την μετάδοση διαφημιστικών σποτ σε ραδιόφωνο και τηλεόραση, την προβολή ρεπορτάζ, συνεντεύξεων τύπου, αλλά και τη φιλοξενία σε εκπομπές διοργανωτών, φορέων και χορηγών, ο ΑΝΤ1 συμμετέχει ενεργά για μια ακόμα χρονιά στην προβολή και ανάδειξη του 14ου ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού, της μεγαλύτερης αθλητικής γιορτής στην Κύπρο.

Συντονίσου στο ΑΝΤ1 για να μην χάσεις όλα όσα θα συμβούν στον 14ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού στις 19 και 20 Μαρτίου!

14ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού

 

Ο 14ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού αναμένει να φιλοξενήσει χιλιάδες δρομείς από την Κύπρο και το εξωτερικό το διήμερο, 19 και 20 Μαρτίου 2022. Επιφυλάσσει ένα έντονο αγωνιστικό πρόγραμμα με 6 διαφορετικές διαδρομές, κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και επιδόσεις.

 

Το Σάββατο 19 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο Primetel Εταιρικός δρόμος 5ΧΛΜ που δίνει την ευκαιρία σε ομάδες και εταιρείες από όλη τη Κύπρο να δοκιμάσουν τα όρια τους. Την ίδια ημέρα εκατοντάδες παιδιά, όπως σε κάθε διοργάνωση, ανυπομονούν για τη συμμετοχή τους στον Andrey & Julia Dashin’s Foundation Youth Race 1ΧΛΜ. Την Κυριακή 20 Μαρτίου θα διεξαχθούν οι αγωνιστικοί δρόμοι της διοργάνωσης που δοκιμάζουν τις αντοχές των δρομέων και προσελκύουν αθλητές υψηλού επιπέδου από όλο τον κόσμο. Πέραν του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Δρόμου 42 ΧΛΜ, διεξάγεται ο Muskita Ημιμαραθώνιος Δρόμος 21 ΧΛΜ, ο Petrolina 10ΧΛΜ «Δρόμος Ενέργειας» και ο Medochemie Ατομικός Δρόμος 5ΧΛΜ.

 

Η κοινωνική προσφορά του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού είναι αξιοσημείωτη, καθώς από το 2018 έχουν στηριχθεί περισσότερες από 40 φιλανθρωπικές οργανώσεις με περισσότερες από 60.000 ευρώ.