ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ

Landing-Page-Header-grx.png

ΤΡΕΞΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΚΟΠΟ! 

Τρέξτε για ένα σκοπό και γίνετε μέλος της μεγαλύτερης φιλανθρωπικής ομάδας συγκέντρωσης χρημάτων στην Κύπρο.

Από το 2018, εκατοντάδες δρομείς του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού έχουν συγκεντρώσει περισσότερα από 60.000 ευρώ για 40 φιλανθρωπικές οργανώσεις, στηρίζοντας καρκινοπαθείς, άτομα με ειδικές ανάγκες, ευάλωτα παιδιά και ζώα που απειλούνται με εξαφάνιση, μεταξύ πολλών άλλων σπουδαίων σκοπών.

Ας συνεχίσουμε λοιπόν και φέτος. Η συμμετοχή σας στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού μπορεί να γίνει ακόμα πιο σημαντική, συγκεντρώνοντας δωρεές για φιλανθρωπικά ιδρύματα της επιλογής σας.


Πως να εγγραφείτε:

Συμμετέχετε μόνοι σας ή ως μέλος μιας εταιρικής ομάδας; Επιλέξτε την κατηγορία σας παρακάτω, και στη συνέχεια:

1.   Κάντε κλικ στο START FUNDRAISING στη σελίδα της εκδήλωσης GivenGain.

2.    Εγγραφείτε αν δεν είστε ακόμη μέλος του GivenGain (όταν σας ζητηθεί, χρησιμοποιήστε είτε τα στοιχεία σας στο Facebook είτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας).

3.    Επιλέξτε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που θέλετε να υποστηρίξετε. Εάν δεν βλέπετε ακόμη την αγαπημένη σας φιλανθρωπική οργάνωση στο GivenGain, στείλτε τα στοιχεία επικοινωνίας της στο support@givengain.com και θα τη βοηθήσουμε να ενταχθεί!

4.    Δημιουργήστε τη δική σας προσωπική σελίδα έργου, προσθέτοντας εικόνα/βίντεο, στόχο συγκέντρωσης χρημάτων κ.λπ.

5.    Μοιραστείτε τον σύνδεσμο του έργου σας για τη συγκέντρωση χρημάτων με φίλους, συγγενείς και συναδέλφους μέσω e-mail και μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ζητήστε τους δωρεές.

Για οδηγίες παρακαλώ κάντε κλίκ εδώ: Ατομική Εγγραφή ή Ομαδική Εγγραφή 

Χρειαζεστε Περαιτέρω Βοηθεια; 
Είμαστε διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουμε στο: info@limassolmarathon.com | 25 880100


Δρομείς
Εταιρικές Ομάδες


Η δημιουργία ενός εταιρικού ομαδικού προγράμματος συγκέντρωσης χρημάτων είναι εύκολη. Ακολουθήστε τον οδηγό μας βήμα προς βήμα για να δείτε πώς.  

Το Ίδρυμα GivenGain είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που εδρεύει στην Ελβετία και διαχειρίζεται όλες τις ηλεκτρονικές δωρεές προς τα φιλανθρωπικά ιδρύματα και τους εράνους του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού. Τα τέλη δωρεάς χρεώνονται στο 5% της αξίας της συναλλαγής συν ένα τέλος επεξεργασίας για την κάλυψη των τραπεζικών εξόδων. Διαβάστε περισσότερα εδώwww.givengain.com/about

We respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine