ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΖΩΕΣ! 

Τα προσωπικά ρεκόρ δεν αφορούν μόνο τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα. Προσωπικό ρεκόρ είναι επίσης, το να κάνεις περισσότερα από όσα νόμιζες ότι θα μπορούσες να κάνεις. 

Από το 2018, οι δρομείς του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού έχουν συγκεντρώσει διαδικτυακά σχεδόν 90.000 ευρώ για 40 υπέροχες φιλανθρωπικές οργανώσεις στηρίζοντας καρκινοπαθείς, άτομα με ειδικές ανάγκες, ευάλωτα παιδιά, και ζώα που απειλούνται με εξαφάνιση, μεταξύ πολλών άλλων σπουδαίων σκοπών.

Ας το συνεχίσουμε λοιπόν και φέτος! Είτε μαζεύεις λεφτά για πρώτη φορά ή έχεις εμπειρία σε φιλανθρωπικές δράσεις, μπορείς και εσύ πολύ εύκολα να συμμετέχεις στη μεγαλύτερη φιλανθρωπική ομάδα συγκέντρωσης χρημάτων στην Κύπρο και να τρέξεις τον αγώνα σου για ένα σκοπό, χάρη στη συνεργασία μας με την online πλατφόρμα συγκέντρωσης χρημάτων GivenGain.


Πως να εγγραφείτε:

Συμμετέχετε μόνοι σας ή ως μέλος μιας εταιρικής ομάδας; Επιλέξτε την κατηγορία σας παρακάτω, και στη συνέχεια:

1.   Κάντε κλικ στο START FUNDRAISING στη σελίδα της εκδήλωσης GivenGain.

2.    Εγγραφείτε αν δεν είστε ακόμη μέλος του GivenGain (όταν σας ζητηθεί, χρησιμοποιήστε είτε τα στοιχεία σας στο Facebook είτε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας).

3.    Επιλέξτε ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που θέλετε να υποστηρίξετε. Εάν δεν βλέπετε ακόμη την αγαπημένη σας φιλανθρωπική οργάνωση στο GivenGain, στείλτε τα στοιχεία επικοινωνίας της στο support@givengain.com και θα τη βοηθήσουμε να ενταχθεί!

4.    Δημιουργήστε τη δική σας προσωπική σελίδα έργου, προσθέτοντας εικόνα/βίντεο, στόχο συγκέντρωσης χρημάτων κ.λπ.

5.    Μοιραστείτε τον σύνδεσμο του έργου σας για τη συγκέντρωση χρημάτων με φίλους, συγγενείς και συναδέλφους μέσω e-mail και μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ζητήστε τους δωρεές.


Για οδηγίες παρακαλώ κάντε κλίκ εδώ: Ατομική Εγγραφή ή Ομαδική Εγγραφή 


Χρειαζεστε Περαιτέρω Βοηθεια; 

Είμαστε διαθέσιμοι να σας εξυπηρετήσουμε στο: info@limassolmarathon.com | 25 880100


Για ατομικούς δρόμους
Εταιρικές Ομάδες
Η δημιουργία ενός εταιρικού ομαδικού προγράμματος συγκέντρωσης χρημάτων είναι εύκολη. Ακολουθήστε τον οδηγό μας βήμα προς βήμα για να δείτε πώς.  


Το Ίδρυμα GivenGain είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που εδρεύει στην Ελβετία και διαχειρίζεται όλες τις ηλεκτρονικές δωρεές προς τα φιλανθρωπικά ιδρύματα και τους εράνους του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Λεμεσού. Τα τέλη δωρεάς χρεώνονται στο 5% της αξίας της συναλλαγής συν ένα τέλος επεξεργασίας για την κάλυψη των τραπεζικών εξόδων. Διαβάστε περισσότερα εδώ: www.givengain.com/aboutWe respect your privacy. Our website is using cookies for 3rd party advertising, analytics, language and user settings. By continuing to browse our site you agree to our use of cookies and Terms and Conditions. That's Fine