Η MHV Mediterranean Hospitality Venture Ltd και το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa στηρίζουν τον 14ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού

O 14ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού περήφανα ανακοινώνει τη στήριξη της MHV Mediterranean Hospitality Venture Ltd και του Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, ως silver sponsors, στη διοργάνωση!

Το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του νησιού επιστρέφει, περιμένοντας χιλιάδες δρομείς το διήμερο 19 και 20 Μαρτίου 2022. Και επιστρέφει με την πολύτιμη συνδρομή της MHV και του Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, χορηγοί του 14ου ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού για να μεταφέρουν το μήνυμα της άθλησης και του ευ αγωνίζεσθαι.

Το Parklane Resort & Spa στη Λεμεσό, είναι μέλος της αλυσίδας Marriott International και συγκεκριμένα του brand The Luxury Collection, και ανήκει στην οικογένεια της Mediterranean Hospitality Venture (MHV) Ltd, που είναι ο κοινός επενδυτικός βραχίονας των Invel Real Estate, Prodea Investments και Yoda Group και δραστηριοποιείται κυρίως στους τομείς του Τουρισμού και της Ανάπτυξης Γης. Το χαρτοφυλάκιο της MHV αποτελείται από εμβληματικές ξενοδοχειακές μονάδες, όπως το Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, το The Landmark Nicosia, το Aphrodite Hills Resort και το Nikki Beach στο Πόρτο Χέλι. Στον τομέα των ακινήτων, η MHV είναι ιδιοκτήτης έργων όπως το Park Tower, το Landmark Tower, και των οικιστικών μονάδων στο Aphrodite Hills Resort, ενώ παράλληλα μελετά σημαντικό αριθμό εγχειρημάτων και στους δύο κλάδους, κυρίως στην ευρύτερη ανατολική Μεσόγειο.

Το Parklane Resort & Spa, πιο συγκεκριμένα, είναι το μοναδικό πολυτελές θέρετρο διεθνούς επωνυμίας στην Κύπρο με υψηλή ποιότητα και ποικιλία, τόσο για επαγγελματίες όσο και για ταξιδιώτες αναψυχής. Εκτείνεται σε ακτίνα 85.5 τ.χλμ. Σαν ένα ολοκληρωμένο θέρετρο, απευθύνεται και καλύπτει όλα τα γούστα. Διαθέτει πέντε διαφορετικά εστιατόρια και δύο μπαρ, αίθουσες συσκέψεων, αλλά και μία τεράστια αίθουσα χορού 800 τ.μ., το Park Kidz, το Kalloni SPA με 14 αίθουσες περιποίησης και μια αμμώδη παραλία μήκους 300 μέτρων.

 

14ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού

 

Ο 14ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού αναμένει να φιλοξενήσει χιλιάδες δρομείς από την Κύπρο και το εξωτερικό το διήμερο, 19 και 20 Μαρτίου 2022. Επιφυλάσσει ένα έντονο αγωνιστικό πρόγραμμα με 6 διαφορετικές διαδρομές, κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και επιδόσεις. 

 

Το Σάββατο 19 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο Primetel Εταιρικός δρόμος 5ΧΛΜ που δίνει την ευκαιρία σε ομάδες και εταιρείες από όλη τη Κύπρο να δοκιμάσουν τα όρια τους. Την ίδια ημέρα εκατοντάδες παιδιά, όπως σε κάθε διοργάνωση, ανυπομονούν για τη συμμετοχή τους στον Andrey & Julia Dashin’s Foundation Youth Race 1ΧΛΜ. Την Κυριακή 20 Μαρτίου θα διεξαχθούν οι αγωνιστικοί δρόμοι της διοργάνωσης που δοκιμάζουν τις αντοχές των δρομέων και προσελκύουν αθλητές υψηλού επιπέδου από όλο τον κόσμο. Πέραν του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Δρόμου 42 ΧΛΜ, διεξάγεται ο Muskita Ημιμαραθώνιος Δρόμος 21 ΧΛΜ, ο Petrolina 10ΧΛΜ «Δρόμος Ενέργειας» και ο Medochemie Ατομικός Δρόμος 5ΧΛΜ.

 

Η κοινωνική προσφορά του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού είναι αξιοσημείωτη, καθώς από το 2018 έχουν στηριχθεί περισσότερες από 40 φιλανθρωπικές οργανώσεις με περισσότερες από 60.000 ευρώ.