Το MYMALL Limassol στηρίζει ξανά τον 14ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού

O 14ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού περήφανα ανακοινώνει τη στήριξη του MYMALL Limassol, ως χρυσού χορηγού, στη διοργάνωση για πέμπτη χρονιά!

Η μεγαλύτερη αθλητική γιορτή στην Κύπρο επιστρέφει δυναμικά το Σάββατο 19 Μαρτίου και την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 και υπόσχεται να προσφέρει μοναδικές στιγμές και να δημιουργήσει αξέχαστες αναμνήσεις στους χιλιάδες δρομείς που θα λάβουν μέρος και φέτος στη διοργάνωση. Ο 14ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού είναι και πάλι εδώ μετά τη διετή απουσία του λόγω της πανδημίας και έχει στο πλευρό του για πέμπτη χρονιά το MYMALL Limassol!

Το MYMALL Limassol στηρίζει ως χρυσός χορηγός το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του νησιού, το οποίο συμβολίζει την προσπάθεια και την επιμονή στην επίτευξη των στόχων, ενώ προωθεί το fair play και τον υγιεινό τρόπο ζωής. Μάλιστα στις 5 και 12 Μαρτίου θα υπάρχουν εκπομπές με live link του ΑΝΤ1 από το MYMALL Limassol, εκπομπές ειδικά αφιερωμένες στον 14ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού.

Το MYMALL Limassol

Το MYMALL Limassol είναι ένα σύγχρονο εμπορικό κέντρο στην πολυσύχναστη πόλη της Λεμεσού. Από το άνοιγμά του στο κοινό το 2009 προσελκύει μερικές από τις κορυφαίες μάρκες του λιανικού εμπορίου στον κόσμο. Αποτελεί σήμερα ένα σημαντικό κομμάτι του κοινωνικού και οικονομικού ιστού του τόπου και έχει καθιερωθεί ως ένας από τους κορυφαίους προορισμούς στη Κύπρο για φαγητό, υψηλή μόδα, ψυχαγωγία, διασκέδαση και πολλά άλλα.

Το εξαιρετικό μείγμα καταστημάτων, η άριστη προσβασιμότητα των μέσων μαζικής μεταφοράς και το άκρως επαγγελματικό πλάνο προώθησης έχουν μετατρέψει το MYMALL στον απόλυτο προορισμό αγορών στην Κύπρο για μικρούς και μεγάλους. Ανοιχτό επτά μέρες την εβδομάδα, σας προσφέρει όλα όσα θέλετε να βρείτε σε ένα σύγχρονο εμπορικό κέντρο.

14ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού

 

Ο 14ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού αναμένει να φιλοξενήσει χιλιάδες δρομείς από την Κύπρο και το εξωτερικό το διήμερο, 19 και 20 Μαρτίου 2022. Επιφυλάσσει ένα έντονο αγωνιστικό πρόγραμμα με 6 διαφορετικές διαδρομές, κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και επιδόσεις. 

 

Το Σάββατο 19 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο Primetel Εταιρικός δρόμος 5ΧΛΜ που δίνει την ευκαιρία σε ομάδες και εταιρείες από όλη τη Κύπρο να δοκιμάσουν τα όρια τους.  Την ίδια ημέρα εκατοντάδες παιδιά, όπως σε κάθε διοργάνωση, ανυπομονούν για τη συμμετοχή τους στον Andrey & Julia Dashin’s Foundation Youth Race 1ΧΛΜ. Την Κυριακή 20 Μαρτίου θα διεξαχθούν οι αγωνιστικοί δρόμοι της διοργάνωσης που δοκιμάζουν τις αντοχές των δρομέων και προσελκύουν αθλητές υψηλού επιπέδου από όλο τον κόσμο. Πέραν του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Δρόμου 42 ΧΛΜ, διεξάγεται ο Muskita Ημιμαραθώνιος Δρόμος 21 ΧΛΜ, ο Petrolina 10ΧΛΜ «Δρόμος Ενέργειας» και ο Medochemie Ατομικός Δρόμος 5ΧΛΜ.

 

Η κοινωνική προσφορά του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού είναι αξιοσημείωτη, καθώς από το 2018 έχουν στηριχθεί περισσότερες από 40 φιλανθρωπικές οργανώσεις με περισσότερες από 60.000 ευρώ.