Η ΕΜΕΛ στηρίζει τον 14ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού

Ο 14ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού επιστρέφει δυναμικά στις 19 και 20 Μαρτίου και περιμένει να υποδεχτεί χιλιάδες δρομείς από την Κύπρο και το εξωτερικό, με την ΕΜΕΛ να βρίσκεται στο πλευρό της διοργάνωσης.

Η ΕΜΕΛ στηρίζει τον 14ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ως Silver Sponsor και τον στηρίζει έμπρακτα, καθώς προσφέρει δωρεάν μεταφορές στους διεθνείς δρομείς την ημέρα των ατομικών αγώνων! Μετά από απουσία δύο ετών λόγω της πανδημίας, το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του νησιού είναι και πάλι εδώ και υπόσχεται μοναδικές στιγμές στους συμμετέχοντες, στους οποίους προσφέρει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες με τη συνδρομή της ΕΜΕΛ.

Σχετικά με την ΕΜΕΛ

Η Εταιρεία Μεταφοράς Επιβατών Λεμεσού (ΕΜΕΛ) ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 2009. Από την αρχή της ίδρυσης της εταιρείας το όραμά της ήταν να δημιουργήσει συγκοινωνίες λεωφορείων που να συνδράμουν σε πιο λειτουργικές πόλεις μέσα σε ένα υγιές περιβάλλον, εύκολες στη χρήση, άνετες, γρήγορες και οικονομικές, ώστε να καλύπτουν τις πραγματικές μεταφορικές ανάγκες του πολίτη. Συγκοινωνίες που να περιορίζουν συνειδητά τη χρήση του ιδιωτικού οχήματος, επιφέροντας λιγότερη κυκλοφοριακή συμφόρηση και ρύπανση.

Η ΕΜΕΛ είναι πάντα δίπλα στο ίδρυμα  «Μικροι Ήρωες», μια προσπάθεια που στηρίζει και ενισχύει οικονομικά τις οικογένειες των παιδιών μας που βρίσκονται στο παιδοογκολογικο τμήμα του Μακάρειου Νοσοκομείου.

“Τρέχω για την ζωή τους, για τους δικους μας  Μικρούς Ήρωες»

Για εισφορές https://www.givengain.com/ap/lb-little-heroes/

14ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού

 

Ο 14ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού αναμένει να φιλοξενήσει χιλιάδες δρομείς από την Κύπρο και το εξωτερικό το διήμερο 19 και 20 Μαρτίου 2022. Επιφυλάσσει ένα έντονο αγωνιστικό πρόγραμμα με 6 διαφορετικές διαδρομές, κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και επιδόσεις. 

 

Το Σάββατο 19 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο Primetel Εταιρικός δρόμος 5ΧΛΜ που δίνει την ευκαιρία σε ομάδες και εταιρείες από όλη τη Κύπρο να δοκιμάσουν τα όριά τους.  Την ίδια ημέρα εκατοντάδες παιδιά, όπως σε κάθε διοργάνωση, ανυπομονούν για τη συμμετοχή τους στον Andrey & Julia Dashin’s Foundation Youth Race 1ΧΛΜ. Την Κυριακή 20 Μαρτίου θα διεξαχθούν οι αγωνιστικοί δρόμοι της διοργάνωσης που δοκιμάζουν τις αντοχές των δρομέων και προσελκύουν αθλητές υψηλού επιπέδου από όλο τον κόσμο. Πέραν του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Δρόμου 42 ΧΛΜ, διεξάγεται ο Muskita Ημιμαραθώνιος Δρόμος 21 ΧΛΜ, ο Petrolina 10ΧΛΜ «Δρόμος Ενέργειας» και ο Medochemie Ατομικός Δρόμος 5ΧΛΜ.

 

Η κοινωνική προσφορά του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού είναι αξιοσημείωτη, καθώς από το 2018 έχουν στηριχθεί περισσότερες από 40 φιλανθρωπικές οργανώσεις με περισσότερες από 60.000 ευρώ.