Η Tsirides Law επίσημος νομικός σύμβουλος του 14ου ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού

Η δικηγορική εταιρεία Tsirides Law έχει αναλάβει τη νομική υποστήριξη του 14ου ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού.

Η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Κύπρου περιμένει χιλιάδες δρομείς το διήμερο 19 και 20 Μαρτίου 2022 και η Tsirides Law θα είναι εκεί και για συμμετοχή της στο μαραθώνιο.

Σχετικά με την Tsirides Law

Η δικηγορική εταιρεία Tsirides Law ιδρύθηκε το 1970. Σε αυτά τα 52 χρόνια επιτυχημένης πορείας η Tsirides Law έχει καταφέρει να δημιουργήσει μεγάλο πελατολόγιο από όλη την Κύπρο και το εξωτερικό. Διαθέτει ένα ευρύ φάσμα εμπειρίας και δεξιοτήτων, γεγονός που της δίνει τη δυνατότητα να παρέχει υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας και υπηρεσιών.

Σήμερα, κάθε μέλος της Εταιρείας ειδικεύεται σε διαφορετικούς τομείς του δικαίου και η Εταιρεία αναλαμβάνει δικαστικές και άλλες υποθέσεις που αφορούν τέτοιους τομείς. Οι δικηγόροι της Εταιρείας ενεργούν ως διαιτητές και νομικοί σύμβουλοι και υπηρετούν ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ενός σημαντικού αριθμού εταιρειών που είναι εγγεγραμμένες και/ή ασκούν δραστηριότητες στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Επίσης η δικηγορική εταιρεία Tsirides Law διαχειρίζεται υποθέσεις σε παγκόσμιο επίπεδο για σχεδόν 40 χρόνια.

14ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού

 

Ο 14ος ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού αναμένει να φιλοξενήσει χιλιάδες δρομείς από την Κύπρο και το εξωτερικό το διήμερο 19 και 20 Μαρτίου 2022. Επιφυλάσσει ένα έντονο αγωνιστικό πρόγραμμα με έξι διαφορετικές διαδρομές, κατάλληλο για όλες τις ηλικίες και επιδόσεις. 

 

Το Σάββατο 19 Μαρτίου 2022 θα διεξαχθεί ο Primetel Εταιρικός δρόμος 5ΧΛΜ που δίνει την ευκαιρία σε ομάδες και εταιρείες από όλη τη Κύπρο να δοκιμάσουν τα όριά τους.  Την ίδια ημέρα εκατοντάδες παιδιά, όπως σε κάθε διοργάνωση, ανυπομονούν για τη συμμετοχή τους στον Andrey & Julia Dashin’s Foundation Youth Race 800 και 1200 μέτρων. Την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022 θα διεξαχθούν οι αγωνιστικοί δρόμοι της διοργάνωσης που δοκιμάζουν τις αντοχές των δρομέων και προσελκύουν αθλητές υψηλού επιπέδου από όλο τον κόσμο. Πέραν του ΟΠΑΠ Μαραθώνιου Δρόμου 42 ΧΛΜ, θα διεξαχθεί ο Muskita Ημιμαραθώνιος Δρόμος 21 ΧΛΜ, ο Petrolina 10ΧΛΜ «Δρόμος Ενέργειας» και ο Medochemie Ατομικός Δρόμος 5ΧΛΜ.

 

Η κοινωνική προσφορά του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού είναι αξιοσημείωτη, καθώς από το 2018 έχουν στηριχθεί περισσότερες από 40 φιλανθρωπικές οργανώσεις με περισσότερες από 60.000 ευρώ.